Ruhát a ruhagyárból, CÉGET A CÉGGYÁRBÓL - nagykeráron!        

 AKCIÓ az első 50 megrendelőnek: ELTÖRÖLTÜK AZ ÁFÁT!   
  Cégalapítás teljes munkadíja   
   bruttó 20.000,- forint!  
          + fizetendő illeték és költségek tipikusan >>    Kft: 55.300,-  vagy  Bt: 32.000,- forint    
               Nincs más költség!           
Cégalapítás | Székhely és iroda | AKCIÓK | Könyvelés | Webes megoldások | Marketing támogatás | Kiegészítő szolgáltatások
Cégalapítás

Céget szeretne alapítani? Végre a saját lábára állna? Ha ehhez egy tapasztalt, korrekt, megbízható segítőtársra van szüksége, akkor ne keressen tovább! A CÉGGYÁR professzionálisan, gyorsan és a piac talán legkedvezőbb feltételeivel létrehozza Önnek új cégét! Tekintse meg cégalapítási szolgáltatásainkat, árainkat, és győződjön meg minderről a saját szemével!

Kiemeljük, hogy ügyfeleinket a cégalapításon túlmenően tanácsadással és egyéb szolgáltatásainkkal is segítjük, így cégének könyvelését, weboldalának kialakítását is ránk bízhatja, közreműködünk céges bankszámlájának megnyitásában (Ügyfeleink számára a piac legkedvezőbb költségű bankszámláját tesszük elérhetővé!), de kérésére marketing támogatással és egyéb szolgáltatásainkkal is állunk rendelkezésére, melyeket szintén a tőlünk megszokott rendkívül kedvező árakon kínálunk.


Mi minőséget kínálunk a cégalapításban a piac talán legkedvezőbb árszintjén!

Kérésére személyes konzultáció keretében díjmentesen tájékoztatjuk a cégalapítás lehetőségeiről.

Ha van már egy jó vállalkozási ötlete, ne késlekedjen, az idő az Ön konkurenciájának dolgozik! Keressen meg minket még ma és alapítsuk meg új cégét mielőbb!

Miért éppen a CÉGGYÁR? Kattintson ide és tudjon meg többet rólunk és a cégalapításról!

Cégalapítási szolgáltatásaink és áraink részletes bemutatásához kattintson ide!

Kinyomtatható árlistánkat cégalapítási és egyéb szolgáltatásainkról itt töltheti le.cégalapítás


Fontos!
A Céggyárnál a cégalapítást, cégmódosítást, erre vonatkozó jogi tanácsadást és egyéb kapcsolódó jogi szolgáltatásokat minden esetben ügyvéd, ügyvédi iroda végzi. Ugyanakkor még a konkrét cégalapítást megelőzően feltétlenül ajánlott számviteli, gazdasági szakemberrel való konzultáció is. Ez az a többlet, amit nálunk biztosan megkap, ráadásul külön költség nélkül, teljesen ingyenesen! Diplomás közgazdászaink rendelkezésére állnak a teljes folyamat alatt! A gazdasági természetű tájékoztatást követően a cégalapítás menetét minden esetben ügyvédi iroda veszi át, nyújtja a jogi tájékoztatást és végzi el a szükséges jogi lépéseket, végigvezetve Önt a teljes folyamaton. Nálunk tehát komplex tájékoztatást kap, különböző szakemberektől. A cég bejegyzése után ha kívánja, további gazdasági szolgáltatásainkat is igénybe veheti, mely ugyanakkor természetesen nem kötelező, ahogy nincs semmilyen hűségnyilatkozat sem.

Cégalapítás, könyvelés és web hihetetlen áron!Cégalapítás teljes bruttó munkadíja már 20.000,- Ft-tól !!!

FIGYELEM!
Hamarosan megváltozhatnak az áraink! SIESSEN!
Könyvelés a legkedvezőbb árakon!

Alvó cégek számára 5.000,- Ft/hó

Éves ÁFA-bevallóknak 8.000,- Ft/hó
(24.000,- Ft/3hó) -tól!

Negyedéves ÁFA-bevallóknak
15.000,- Ft/hó
(45.000,- Ft/3hó) -tól!WEB szolgáltatások kirobbanó áron!

Domain bejegyzés és tárhely biztosítása 10.000,- Ft/év

Cége weblapjának elkészítése már 10.000,- Ft-tól!Figyelem!
A fenti rendkívül alacsony árakat kizárólag együttes megrendelés esetén (cégalapítási szolgáltatásunkkal együtt) és korlátozott ideig tudjuk garantálni!
(nettó árak)
Meglévő cégek részére:
Az Önök számára is nagyon kedvező, a piaci áraknál jóval alacsonyabb díjakat biztosítunk. Kérjük, nézzék meg az Önöknek szóló árlistánkat ide kattintva!


 | Elérhetőség | On-line cégalapítás | Jogi nyilatkozat | Partner rendszer | Letölthető árlisták |
A Céggyár szolgáltatásait a Sorisco Magyarország nyújtja